Faciliteter

Fest- och konferenslokal

Konferens, bröllop, födelsedagsfest med mera med avskildhet och milslång utsikt över den Österlenska slätten. 

Vi lämnar gärna pris på ett helt paket inkl. övernattning, festlokal och bastu eller endast timpriser för mindre konferenser/möten.

Lokalen är komplett med porslin, glas och bestick och vi arrangerar gärna med catering från lokala restauranger.

Plats finns för ca 50 sittande gäster. 

Kontakta oss för mer information.

Bastu med utsikt

Här på Österlens Karlsgård har vi en vedeldad bastu. Det finns plats för ca 8 personer i den heta bastun.

Bastun har en fantastisk utsikt över slätten. Höst- och vinterkvällar finns chansen till bastubad under en härlig stjärnhimmel.

Bastun står till förfogande för en rimlig peng och bokas i receptionen vid ankomst. För enkelhetens skull så är det först till kvarn som gäller.

Gemensamma utrymmen

I övrigt så har Karlsgården ett gemensamt kök som är utrustat som ett större hushållskök, där finns möjlighet att förvara och tillaga mat efter frukosttid. Köket kan inte bokas utan samtliga gäster får samsas om köksplatser. 

På ovanvåningen finns ett större tv-rum med fantastiskt härliga skinnmöbler. Ett perfekt ställe att komma ifrån solen ett tag eller bara krypa ihop och njuta av varandras sällskap. Där finns även en DVD-spelare, böcker och sällskapspel. 

På utsidan finns även ett lusthus som lämpar sig fantastiskt väl till reflektion, lugn och kanske en lite mer avskild middagsplats. 

 

Österlens Karlsgård
Tjörolavägen 49
271 76 Löderup
Sweden

+46 (0)709-10 00 38 
info@karlsgarden.se

Samtal om bokningar tas inte emot efter 20:00. Är det fullbokat på nätet är det fullt. Det är ingen idé att ringa eller maila i så fall.  :) 

BOKA HÄR / BOOK HERE