Faciliteter

Fest- och konferenslokal

Konferens, bröllop, födelsedagsfest med mera med avskildhet och milslång utsikt över den Österlenska slätten. 

Vi lämnar gärna pris på ett helt paket inkl. övernattning, festlokal och mini-spa eller endast timpriser för mindre konferenser/möten.

Lokalen är komplett med porslin, glas och bestick och vi arrangerar gärna med catering från lokala restauranger.

Plats finns för ca 50 sittande gäster. 

Kontakta oss för mer information.

Mini-Spa och bastu

Här på Österlens Karlsgård har vi ett mini-spa med vedeldad bastu och badtunna. Det finns plats för 8-10 personer i den vedeldade badtunnan och ännu fler ryms i den heta bastun.

Både från badtunnan och inne från bastun, har man en fantastisk utsikt över slätten. Höst- och vinterkvällar finns chansen till bad under en härlig stjärnhimmel.

Badtunnan och bastun står till förfogande för en rimlig peng och bokas i receptionen vid ankomst. För enkelhetens skull så är det först till kvarn som gäller på både bastu och badtunna. 

Gemensamma utrymmen

I övrigt så har Karlsgården ett gemensamt kök som är utrustat som ett större hushållskök, där finns möjlighet att förvara och tillaga mat efter frukosttid. Köket kan inte bokas utan samtliga gäster får samsas om köksplatser. 

På ovanvåningen finns ett större tv-rum med fantastiskt härliga skinnmöbler. Ett perfekt ställe att komma ifrån solen ett tag eller bara krypa ihop och njuta av varandras sällskap. Där finns även en DVD-spelare, böcker och sällskapspel. 

På utsidan finns även ett lusthus som lämpar sig fantastiskt väl till reflektion, lugn och kanske en lite mer avskild middagsplats. 

 

Österlens Karlsgård
Tjörolavägen 49
271 76 Löderup
Sweden

+46 (0)709-10 00 38 
info@karlsgarden.se

BOKA HÄR / BOOK HERE