Omgivningen

Österlen – världens främsta omgivning. 

Här finns de bördigaste fälten, de vidaste slätterna, den härligaste sommarbrisen, de främsta stränderna, de häftigaste fåglarna och den lugnanste atmosfären. Här finns allt som skapar din bästa semester.  Det låter skrytsamt och självklart är det vår egna åsikt men det var därför vi flyttade hit och vi tror innerligt att ni håller med oss. 

Vi är belägna mitt i Österlen med närhet till allt. 

Vi ligger 10 km från havet och här finns så många variationer av havet att välja på, beroende på vad för typ av havsvistelse du vill göra:
Sola och bada? – Sandhammaren, Löderupsstrandbad, Nybrostrand.
Hamnstäder/byar? – Skillinge, Kåseberge, Ystad, Simrishamn. 
Reflektion eller promenad? – Backåkra, Brantevik, Vik, Stenshuvud.

Vi ligger 12 km från Kåseberga och Alesstenar, ett måste under en första Österlenvistelse, där stenarnas mystik kantas av den fantastiska utsikten mot Bornholm och hamnens alla läckerheter. 

Vi ligger precis mellan Ystad, Simrishamn och Tomelilla – tre städer som tillsammans erbjuder en väldigt stor variation av både sevärdigheter, upplevelser, shopping och restaurangbesök. Söker du storstadspuls så ligger Malmö endast 50 minuter bort och på bara 90 minuter når du Nordens andra största stad, Köpenhamn.

I övrigt kan ni inom 30 km nå nästan allt som Österlen har att erbjuda.

Trots detta är vi belägna bland vajande fält i ett Österlenskt lugnt
– det här är världens främsta plats med världens främsta omgivning. 

Österlens Karlsgård
Tjörolavägen 49
271 76 Löderup
Sweden

+46 (0)709-10 00 38 
info@karlsgarden.se

Samtal om bokningar tas inte emot efter 20:00. Är det fullbokat på nätet är det fullt. Det är ingen idé att ringa eller maila i så fall.  :) 

BOKA HÄR / BOOK HERE